Loading color scheme

Angsten en fobieën

Alle angsten en fobieën zijn ooit eens ontstaan. Misschien doordat je dit zelf onbewust hebt gecreëerd maar misschien ook door iemand in je nabije omgeving die jou onbewust iets heeft aangeleerd.

Denk aan het kind dat je ooit was. De eerste keer dat jij een spin zag, vond je deze vast heel erg interessant!  Totdat het moment kwam waarop misschien je moeder gillend de spin met een krant ging slaan. Op dat moment is er iets in je onderbewustzijn ontstaan dat ervoor heeft gezorgd dat er een klein trauma is ontstaan. Je onderbewustzijn heeft als het ware ‘geleerd’  jou te beschermen door je angst te geven. Elke volgende keer dat iets dergelijks gebeurd, wordt de angst groter en krachtiger.

Wellicht weet je dit allemaal niet meer maar ooit is er een tijd geweest dat je deze angst of fobie niet kende. Het onderbewustzijn is zo krachtig in de gedachtes, gevoelens en de signalen die het je geeft dat je met heel je wilskracht iets kunt willen maar dit toch niet gaat lukken.

Het is tijd voor directe hypnose!
Tijd om voor eens en voor altijd vrij te zijn van die angsten en fobieën!
Tijd om voor jezelf te kiezen!

In de sessie wordt er soms teruggegaan naar het eerste moment van de angst en zodoende wordt het heel gemakkelijk om deze te deleten waardoor iedere volgend angstmoment ook minder heftig wordt gemaakt en uiteindelijk in het heden de angst of fobie niet meer bestaat.

Soms is dit niet nodig en wordt er ingegaan op de signalen die het onderbewustzijn je blijft geven. Signalen die jou alleen maar schaden en blokkeren. Het kan zo zijn dat het onderbewustzijn deze direct kan verwijderen en er bijvoorbeeld ontspanning voor in de plaats kan zetten.

Na de sessie moet je er rekening mee houden dat je door een bepaalde soort angst of fobie het vertrouwen letterlijk kwijt bent in jezelf, in je gevoel of in je lichaam. Je zult dit vertrouwen weer op moeten bouwen door te gaan ervaren dat het er niet meer is, of dat het er minder is. Op het moment dat de angst of fobie nog een beetje aanwezig is kan het heel goed mogelijk zijn dat je wel weer iets aandurft en daardoor meer vertrouwen in jezelf krijgen met als gevolg dat het uiteindelijk toch helemaal verdwijnt!

Ben jij er klaar voor om je weer vrij van belemmeringen en blokkades te voelen?

Boek nu