Loading color scheme

 Afvallen

Eindeloze dieeten en jojo effecten. Het gevoel geen wilskracht te hebben en jezelf ‘straffen’  omdat je weer eens de belofte aan jezelf hebt verbroken. Dit alles leidt weer tot oude patronen en gewoonten en soms vaak nog erger dan dat het daarvoor was.

Herken je dit?
Ben jij klaar met het gevecht binnen in jezelf en de energie die dit je kost?
Kies dan nu voor afvallen d.m.v. directe hypnose!
Vaak na 1 a 2 sessies het gewenste resultaat!

Het is belangrijk dat je weet dat je na de sessie alles de tijd en de ruimte moet geven om zich te manifesteren. Ga er niet extra op letten en doe zoals je normaal ook doet. Je zult merken dat geleidelijk aan bepaalde dingen als vanzelf anders zullen gaan. Kleine normale dagelijkse zaken zullen gaan veranderen waardoor je zo veilig en gezond mogelijk kunt afvallen.

Ik vergelijk het altijd met het metafoor van een navigatiesysteem. Je gaat altijd van A naar B. Je leven lang al maar je wilt eigenlijk naar C. Hoe doe je dit is vredesnaam? Je probeerd maar wat maar een langdurig effect heeft het nooit.

Bij directe hypnose worden er duidelijke afspraken gemaakt met jouw onderbewustzijn. Op alle vlakken die van belang zijn om af te vallen en terug te gaan naar het gewicht dat jij voor ogen hebt. Let wel: het moet wel een gewicht zijn dat voor jouw lichaam haalbaar is om gezond te kunnen zijn. Ook is belangrijk dat je alles de tijd gaat geven, immers, gezond afvallen gaat niet in 3 weken.

Ben jij klaar om voor jezelf te kiezen en te ontdekken hoe gemakkelijk het is om je doelen te bereiken?
Boek nu