Loading color scheme

 

Stoppen met roken


Hoog slagingspercentage van 90%!

Uniek in Nederland: 1-sessie methodiek met directe hypnose!
Moeiteloos en blijvend stoppen met roken!

Hardnekkige gewoontes en patronen zijn ook ooit eens ontstaan. Veel mensen proberen zonder extra hulp te stoppen met roken en vaak lukt dit wel even....tot dat ene stressmoment of feestje er is en er toch heel gemakkelijk weer teruggevallen wordt op die ene sigaret die vervolgens weer leidt tot meer en voilà: de verslaving is weer als vanouds.

Herken je dit?
Ben je klaar met het gevecht binnen in jezelf en de energie die dit je kost?
Wil jij voor altijd een niet-roker zijn zonder de behoeftes, verlangens en het risico van terugvallen in oude patronen die bij een ex-roker horen?

Dan is dit je kans om een niet-roker te worden!
Ooit heb jij niet gerookt, misschien is dat heel lang geleden en kun je het je niet meer herinneren, je onderbewustzijn kan dit wel. Deze kan moeiteloos weer oprakelen hoe het is om geen behoeftes en geen verlangens meer naar een sigaret te hebben. Hier wordt in de hypnose sessie beroep op gedaan.

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn en toch is dit het unieke aspect van directe hypnose. Al vele andere mensen zijn je voorgegaan en hebben ontdekt hoe gemakkelijk en eenvoudig het is om eindelijk een rookvrij leven te leiden!

Wat heb je nodig voordat je besluit een sessie stoppen met roken te maken?
Alleen een goede motivatie om te stoppen. De eerste week na de sessie kan het op sommige momenten even lastig zijn. Je zult namelijk ‘lege momenten’ gaan ervaren waarin je anders had gerookt. Het aanleren van nieuwe patronen is heel snel gebeurd. Even een spelletje op je telefoon of een frisse neus halen buiten bijvoorbeeld. Wellicht zul je iets merken van wat lichamelijke ontwenningsverschijnselen maar na 2 tot 4 dagen is dit voorbij.

Het mooie is dat het interne gevecht in jezelf: tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn er niet is waardoor je je energie spaart en je geen ‘drang’ meer voelt.

Ben jij klaar om een niet-roker te worden?

Boek nu